Facelifter-hyaluronzuur - Schoonheidsspecialiste-confianza

Title
Ga naar de inhoud
Behandelingen

Facelifter Hyaluronzuur behandeling
Naarmate de jaren verstrijken wordt de huid slapper, dunner en droger. Door de afbraak van Hyaluronzuur wat van nature in het lichaam voorkomt kunnen we ervoor zorgen dat de vochtbalans in de huid weer geoptimaliseerd wordt. Hyaluronzuur kan tot 300 x  zijn eigen gewicht vocht vast houden.
Wanneer dit niet meer voldoende aanwezig is wordt de huid droger en ontstaan er rimpels.

Een belangrijk onderdeel van de Facelifter behandeling is dan ook Hyaluronzuur diep de huid insluizen d.m.v. galvanische stroom , ofwel Iontoforese. Met zijn werkingsmechanisme van Iontoforese, openen de huidporiën zich voor een zeer korte periode.
De Facelifter behandeling geeft ook spierstimulatie, training van de mimische spieren in het gezicht.  De productie van nieuw collageen en elastine wordt gestimuleerd in de huid.  De  behandeling wordt toe gepast als losse behandeling in de salon. Duur circa 30 minuten.
Na de behandeling ervaar je duidelijk dat de mimische spieren zijn getraind, via vochtmeting is ook aantoonbaar het vochtgehalte in de huid verbeterd. Daarnaast voel je een aangename warmte  in de huid van de radio frequentie. Een echte oppepper voor de huid!

Facelifter Hyaluronzuur behandeling 3 behandelingen in een week. Van circa 30 minuten nu € 89,00 Losse behandeling  € 45,00
Terug naar de inhoud