Facelifter-hyaluronzuur - Schoonheidsspecialiste-Confianza

Title
Ga naar de inhoud
Facelifter Hyaluronzuur behandeling
Naarmate de jaren verstrijken wordt de huid slapper, dunner en droger. Door de afbraak van onder andere collageen, elastine vezels en Hyaluronzuur wat van nature in het lichaam voorkomt, kunnen we ervoor zorgen dat de vochtbalans in de huid weer geoptimaliseerd wordt. Hyaluronzuur kan tot 300 x  zijn eigen gewicht vocht vast houden. Wanneer dit niet meer voldoende aanwezig is wordt de huid droger en ontstaan er rimpels.

Een belangrijk onderdeel van de Facelifter behandeling is dan ook Hyaluronzuur diep de huid insluizen d.m.v. galvanische stroom , ofwel Iontoforese. Met zijn werkingsmechanisme van Iontoforese, openen de huidporiƫn zich voor een zeer korte periode.
De Facelifter behandeling geeft ook spierstimulatie, training van de mimische spieren in het gezicht.  De productie van nieuw collageen en elastine wordt gestimuleerd in de huid.  De behandeling wordt toegepast als losse behandeling in de salon. Duur circa 60 minuten.
Na de behandeling ervaar je duidelijk dat de mimische spieren zijn getraind, via vochtmeting is ook aantoonbaar het vochtgehalte in de huid verbeterd. Daarnaast voel je een aangename warmte in de huid van de radio frequentie. Een echte oppepper voor de huid!

Mijn advies is om de Facelifter Hyaluronzuur behandeling 2 x in een week te boeken en duurt circa 60 minuten. Voor prijzen verwijs ik je naar mijn prijslijst.
Terug naar de inhoud