Wie is.... - Schoonheidsspecialiste-Confianza

Title
Ga naar de inhoud

Wie is Miranda Lubbers?
1
1
1

Ik ben schoonheidsspecialiste/ Masseuse. Na mijn studie voor uiterlijke verzorging en basis schoonheidsspecialiste ben ik mijn eigen praktijk in 2006 begonnen. Tijdens de oprichting heb ik mij aangesloten bij de ANBOS.  Door regelmatig nieuwe technieken en vaardigheden te leren heb ik mezelf gespecialiseerd in diverse gezichtsbehandelingen en massagetechnieken. Het is een beroep waarbij je jezelf steeds verder kan ontwikkelen door middel van het volgen van cursussen en opleidingen. Regelmatig worden er scholingsdagen door Rosel Heim georganiseerd. De producttrainingen, waar ik aan deel neem, worden steeds meer aan kennis vervaardigd en nieuwe onderzoeken gedaan om de producten zo zuiver mogelijk te houden en waar mogelijk te verbeteren. 2x per jaar bezoek ik diverse Beauty Beurzen voor de nieuwste trends en ontwikkelingen in de schoonheidsbranche!

De rode draad voor een gezonde huid: eet gezond en het liefst van eigen grond, beweeg goed en verzorg je huid met liefde, dan kun je zo lang mogelijk een goede conditie houden. Natuurlijk willen wij een goede balans creëren tussen lichaam en geest. Want zonder een gezonde balans tussen werk, ontspanning, geest en lichaam, kunt u niet gezond functioneren. Door aan deze basis te werken door bijvoorbeeld behandelingen, supplementen of aanpassingen in de voeding, kun je een stabiele, krachtige en gezonde basis voor jezelf en jouw gezin creëren.

Daarbij ben ik ook Ha-Ra consulent.
Wil je gemakkelijk Ha-Ra producten bestellen? Gebruik dan deze link en je komt op mijn persoonlijke pagina  https://www.ha-ra.nl/adviseurs/mirandalubbers  Hier kun je eenvoudig winkelen op Ha-Ra gebied. Zodra de producten in je winkelmandje staan en alles definitief wilt maken, volgt er een pagina om in te loggen of een account aan te maken, hierin vul jij je gegevens in en dan volgt de betaling. Je bestelling wordt verwerkt en verstuurd. Hoe handig is dit!

Groetjes,

Miranda


Terug naar de inhoud